Povratak

O poduzeću

O NAMA

SGS ISO-14001 SGS ISO-9001 SGS ISO-45001

Tvrtka Krekić avangard se razvila iz obiteljskog stolarskog obrta Krekić osnovanog davne 1964. godine. Tijekom godina razvoja obrt je mijenjao svoje nazive i pravne oblike. Pod današnjim imenom postojimo od 01.01.2012. godine.

Početkom 2000. godine uz proizvodnju namještaja, sobnih vrata i ostalih raznih proizvoda od drva te izrade interijera prema nacrtima projektanata, proširili smo portfolio djelatnosti na graditeljstvo i trgovinu.

Danas smo na hrvatskom tržištu prepoznatljivi kao tvrtka koja svojim iskustvom, ozbiljnošću i profesionalnim pristupom poslovanju garantira investitorima i kupcima da će dobiti vrhunsku uslugu i proizvode najviše kvalitete.

U našem poslovanju primjenjujemo nove, moderne i inovativne tehnologije u izvođenju građevinskih radova. U prodajni asortiman uvijek uvodimo ultramoderne, progresivne i originalne proizvode koji idu ispred svog vremena pa nas etabliraju kao vodeću tvrtku u kreiranju dizajna interijera na hrvatskom tržištu.

Da bi ostvarili najkvalitetnije poslovne odnose uveli smo sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015. Također želimo istaknuti da, kao društveno odgovorna tvrtka, posebnu pažnju posvećujemo zaštiti prirode kroz primijenjen sustav upravljanja zaštitom okoliša prema normi ISO 14001:2015.

Kao rezultat našeg rada i na što posebno ukazujemo je povjerenje koje nam naši kupci ukazuju iz godine u godinu.

MISIJA I VIZIJA

Naša misija je da kroz inovativnost i timski rad naših zaposlenika unaprjeđujemo kvalitetu usluga i pružamo našim klijentima najkvalitetnije proizvode te na takav način dobijemo njihovo dugogodišnje povjerenje.

Koristeći dugogodišnje iskustvo te stalno ulaganje u razvoj kapaciteta, kvalitetu i konkurentnost želimo postati vodeća tvrtka u pružanju cjelovite i kvalitetne usluge izgradnje, proizvodnje i distribucije vrhunskih proizvoda provjerene kvalitete.

hrHR
Skip to content