krekic_avangard_logo_bijeli_small

Poduzeće Krekić Avangard, s tradicijom dužom od 50 godina, na tržištu je sinonim za vrhunsku uslugu i kvalitetu.

Uz dobavu i distribuciju proizvoda svjetski poznatih proizvođača keramičkih pločica, masažnih bazena, sanitarija i ostale kupaonske opreme, licencirani smo za izvođenje građevinsko-obrtničkih radova (grupa F) te tako možemo ponuditi i građenje po sistemu „ključ u ruke“.

U skladu s našom misijom, brigom o trajno visokoj kvaliteti u svim smjernicama našeg djelovanja, uveli smo ISO standarde, te poslujemo s proizvođačima koji su društveno odgovorni i proizvode po ekološkim standardima.

Težeći avangardi, oduvijek unapređujemo pristup kupcima i donosimo inovacije na tržište u obliku novih materijala, tehnologija i dizajna, u čemu veliku ulogu igra konstantno ulaganje u edukaciju naših djelatnika.

Uvijek inovativni i avangardni u kreiranju ponude, postavljamo standarde i opravdavamo povjerenje koje nam kupci pružaju sve ove godine.

Krajnji cilj nam je zadovoljstvo  svih sudionika u procesu izbora i nabave materijala, stoga smo razvili sustav tehničke podrške investitorima, arhitektima, projektantima i dizajnerima.

Kako bismo se približili krajnjem kupcu, osim izložbenog salona u Zadru, otvorili smo prodajne salone u Splitu i Šibeniku, te poslovnicu u Zagrebu.