Raindance Select S s mikrofinim mlazom PowderRain

Nježno, tiho i gotovo bez prskanja: novo tuširanje u kukuljici

Jeste li i vi ljubitelj „cocooninga”, povlačenja u sigurnost i zadovoljstvo svoga doma? Onda vam je zasigurno primamljiva ideja privatnih toplica u vlastitom domu. Nova vrsta mlaza PowderRain koju nudi hansgrohe tisućama vas mikrofinih kapljica obavija u senzualnu vodenu kukuljicu. U vašem novom utočištu za potpuno uranjanje, sanjarenje i dubinsko opuštanje sve je paperjasto nježno i tiho. Fini je mlaz razvijen za opuštajuće povlačenje iz svijeta koji vas okružuje. Za nježan dodir i osjećaj sigurnosti uz svakodnevno uživanje u jedinstvenom doživljaju tuširanja.

Mikrokapljice tihe poput šapta – razvijene u laboratoriju za zvuk poduzeća hansgrohe

PowderRain na najugodniji način pokazuje što se sve može učiniti s vodom kada ona teče kroz tuševe hansgrohe. Tisuće mikrokapljica pruža vam osjećaj dodira paperjasto nježne ljetne kiše. Voda iznimno tiho izlazi iz mlaznica. Stručnjacima u hansgrohe laboratoriju za ispitivanje zvuka uspjelo je znatno smanjiti šum tuširanja: na šapat. Da biste se prilikom svakodnevne njege tijela mogli potpuno isključiti iz vanjskog svijeta. No, PowderRain nije samo nježan, nego je i učinkovit. Obilato mnoštvo kapljica temeljito uklanja tragove gela za tuširanje i učinkovito ispire šampon.

Minimalne kapljice i maksimalan učinak, štedljivo i gotovo bez prskanja

Provođenje vode kod novog je mlaza mikrokapljica tako pametno izvedeno da prilikom tuširanja gotovo i nema prskanja. Mlaz s iznimno malom količinom prskanja za vas znači i manje tragova kamenca, a time i manje čišćenja. To je kvaliteta koja se cijeni u svakoj kupaonici, a osobito kod otvorenih tuševa u sklopu trenda transparentnosti u kupaonicama. Čuvate okoliš? Kod mlaza PowderRain smanjena je potrošnja vode. Njime se prilikom tuširanja štedi do 20 posto vode i energije. Uživajte u zadovoljstvu prirodnog tuširanja i pritom štedite resurse!